Opskrifter

Cupcakes
Macarons
Kager og desserter
Is
Guides
Andre dejlige opskrifter
Drikke
Jul, nytår og andre højtider
Søde rejseguides

Cupcakes

DSC_0530 copy
S’mores Cupcakes
DSC_0991 copyChokoladecupcakes med kirsebærvin og creamcheeese-frosting
Banancupcakes med chokoladestykker og creamcheese frosting Oreo Cupcakes med hvid chokoladefrosting
De lækreste chokoladecupcakes med hindbærfrosting A match made in heaven: Chokolade cupcakes med flødebolle-topping
Verdens bedste gulerodscupcakes med creamcheese frosting Chokolade cupcakes med cookie dough frosting og cookie dough surprise
Citron cupcakes med lemon curd-fyld og citronfrosting
Hindbær/cheesecake cupcakes

Mochaccino cupcakes – cupcakes med mørk chokolade og kaffe
Vaniljecupcakes1
De skønneste vaniljecupcakes
DSC_0667
Piña Colada Cupcakes med limefrosting
DSC_0872
Cupcakes med vanilje og lime
DSC_0786 copy
Vaniljecupcakes med kirsebær

Macarons

DSC_0056A recipe for succes: Passionsmacarons med ganache af mørk chokolade DSC_0505 Kakaomacarons med cookie dough-fyld
Macarons med passionsfrugt og ganache af mørk chokolade og mandelknas Lakridsmacarons med ganache af hvid chokolade og passionsfrugt
Kirsebærmacarons med lakridsganache Guide: Perfekte macarons

Kager og desserter

SachertorteSachertorte DSC_0379 copyCitronkage med birkes og lemon curd
DSC_0463 copy“Non-bake” cheesecake med jordbærtopping Collage copy Vaniljecheesecake med Oreo-bund og saltkaramel
DSC_0314
Squashkage med creamcheese-frosting
_MG_1670RChokoladekage med kakao-/mascarponecreme og friske bær
DSC_0224kopi
Chokolademousse med After Eight og et hint af espresso
 DSC_0906 copy
Chokolademousse med et hint af Baileys Chocolat Luxe
Den lækreste chokolademousse med et hint af appelsin og kaffe Den fantastiske gulerodskage
DSC_0646 copyGâteau Marcel med After Eight Gulerodskage_collage Gulerodskage som lagkage

Lagkage med chocolate chip lagkagebunde og hindbærmousse
DSC_0908A-piece-of-heaven-kagen: Oreo cheesecake med hvid chokolade og lime
Biscotti til kaffen (og til alt andet…) De lækreste brownies

Verdens bedste tiramisu


Skøn koldskål

ÆbletærteÆbletærte DSC_0571 copyAmerikansk apple pie
Hvid chokolademousse toppet med små kugler af hindbærsauce
Banana Cream Pie DSC_0170 copy De fineste små flødeboller med bagt marcipanbund
DSC_0029 copyHindbærflødeboller med bund af lakridsmarcipan Summerbirds flødeboller
Chocolate Fudge Cake DSC_0629 kopi Æblegrød og gammeldags æblekage

Cookie-sandwiches med cremet cookie dough fyld

Karamel – Dulce de leche
Fyldte chokolader med hvid chokoladeganache og hhv. passionsfrugt, hindbær og kirsebær Rabarbertærte med hjemmelavet vaniljecreme

Kokoskugler Bounty-style
DSC_0498
The Copenhagen Cake: Cookie dough på cheesecake på mørk chokoladebrownie

DSC_0382 copyKanelsnegle med marcipanremonce
DSC_0431
Kanelsnegle
Lakridstærte
Tærter med lakridscreme og bær
SarahBernhardt
Den bedste Sarah Bernhardt – med et twist af lakrids
Browniecookiedough3
Brownies med cookie dough-topping
Chokotærter2

Minitærter med chokoladeganache, hindbærcoulis og crunchy hasselnødder

DSC_0760 copy Crème brûlée så englene synger
imageEnkel og rustik bryllupskage: Lagkage med chokoladeganache og hindbærmousse
DSC_0741 Rabarbercrumble med mynte
DSC_0339Mazarintærter med rabarber og vaniljecreme
DSC_0047
Snickerskage
DSC_0090
Stribede marengskys
DSC_0448 copyLakridskys
DSC_0606
Passionskage med hvid chokolademousse
DSC_0486 copy
Kanelsneglebrød med sesam
 DSC_0929
Mille feuilles med hindbær og mousse af hvid chokolade og græsk yoghurt
DSC_0200Pistacie-mazarinkage med chokoladeganache DSC_0015Minitærter med saltkaramel, chokoladeganache og karamelknas med macadamianødder
CollageChokoladefondant med After Eight DSC_1048
Panna cotta med bærcoulis
DSC_0757
Triple chocolate chip cookies
 DSC_0662 copy
Pistaciecookies
DSC_0886 copyVafler

Is

Smoothie-ispinde med kiwi, mango, appelsin og granatæble

Lakridsis med små stykker lakridsfudge
Chokoladeis Chokoladeis med en kerne af karamel (dulce de leche)
Kastanjeis med knas af brændte mandler DSC_0898Vaniljeprikket vaniljeis
DSC_0423
Is-sandwiches med hjemmelavet cookiedough-is
collage Kæmpe Eskimo med After Eight og brombær

Guides


Guide: Fondant-gulerødder


Guide: Stribet frosting
Guide: Fondant-blomster Guide: Perfekte macarons
DSC_0996
Trin-for-trin guide: Enkel og smuk frosting
 DSC_0206
Trin-for-trin guide: Rose swirl frosting
DSC_0836
Trin-for-trin guide: Blomster af fondant
 Opskrift på fondant med marcipan

Andre dejlige opskrifter

_MG_1913R2
Popcakes af sunde dadelkakaotrøfler

DSC_0974 copy
‘Chocolate bark’ – chokoladebrud med frysetørrede bær

DSC_0741 copyMüslibar med granatæble, speltmüsli og mørk chokolade

DSC_0076 copy Scones

Breakfast Bars

Breakfast Bars / Müslibars V. 2.0

DSC_1068 copy
Hjemmelavet granola med gojibær og morbær

Lemon curd
Grov-/fuldkornsboller Sunde quinoapandekager 
Bagte figner med vaniljeis DSC_0321
Rabarbergrød med appelsin og mandelknas
DSC_0768
Croissants
 DSC_0968
Madmuffins med spinat og ost
DSC_1023Sunde dadelkakaotrøfler  DSC_1203
Hjemmelavet chokoladesmørepålæg a la Nutella
DSC_1038
Små semi-sunde banankager med chokolade
DSC_1203
Hjemmelavet chokoladesmørepålæg a la Nutella
DSC_0745 copyHjemmelavet vaniljeekstrakt

Drikke

DSC_0032 copyCherry mojito

Chocolate chip cookie dough milkshake

Chokolademilkshake

Iskaffe

Friskpresset juice af æble, gulerod og ingefær

DSC_0660
Smoothie med ananas, appelsin og ingefær
DSC_0034Smoothie med banan, ananas, æble og mynte

Jul, nytår og andre højtider

Chokoladetrøfler

Peberkager/brunkager

DSC_0020 copy
Ris a la brûlée
DSC_0047 copy
Marcipankonfekt med appelsin og After Eight
DSC_0978 copy
Verdens bedste vaniljekranse

DSC_0334Marcipansnebolde med lakrids, frysetørret hindbær og poppende pufsukker

lakrids2Marcipankugler med lakrids og glimmer

Chokladcola/chokoladefudge

Citronpepparkakor/citronsmåkager/citronbrunkager med ingefær

Kransekage

 

Søde rejseguides

En lille guide til det sødeste Wien
New York: En kagebagers dream come true

25 thoughts on “Opskrifter

  1. Det ser simpelthen så lækkert ud, at jeg nok bliver nødt til at følge med i dit bloggeri. Er selv nybegynder når det gælder både blog og bagning, men elsker at udvide horisonten.

  2. Wauw….. Absolut ny yndlings side her. Det er jo helt vildt med lækkerier du har. Du har fået en ny fan🙂

  3. Hold da helt op! Tror vist lige jeg savlede på skærmen! Sikke en lækker blog du har dig – kan ikke vente med at afprøve nogle af de lækre opskrifter!😉

  4. Jeg forstår simpelhen ikke, hvorfor du ikke udgiver en opskriftsbog! Det er da helt sikkert, at jeg vil købe den,hvis du udgiver en!

  5. sikre mange spænede opskrift det skal prøve nogle på et tid pinkt. sikre dejlig leve du skrif det kan jeg godt lige. din kan se flot og lække ude.
    knus Hanne wiencken

  6. Jeg kan ikke finde din opskrift på lakrids siruppen til lakrids tærterne🙂 Kan man lokke den ud af dig?

      • Ej altså…🙂 Jamen så må jeg i gang med at eksperimentere lidt😉 Tak for svar🙂

      • Man må gerne springe over hvor gærdet er lavest så længe man vælger god kvalitet😉 Det er jo en opskrift der er udviklet af Johan Bülow lakrids, så deres egen lakridssirup er tiltænkt dertil😉

  7. Hej, har prøvet gulerodscupcakes for første gang idag……ja faktisk er det første gang jeg bager sådan noget overhovedet☺ de smager super dejligt, så jeg vil fortsætte med at forsøge mig udi bagekunsten! Tak for en super duper blog/side!! Kh Birgit A

  8. Fantastisk blog! Kan bruge oceaner af tid på at se alle de fantastiske opskrifter igennem og har fundet masser af inspiration til at begive mig ud i en ellers uudforsket verden af bagning🙂

    • Kære Sofie
      Sikke en dejlig kommentar at få på en mandag aften, tusind tusind tak. Jeg er virkelig glad for, at du kan finde inspiration i mine opskrifter!
      Håber du får mod på at bage en masse spændende kager og søde sager🙂
      De bedste hilsner herfra❤

  9. Hejsa.
    Har fået til opgave at lave nytårs dessert, så faldt over din hvidchokolade mousse med hindbær dråber, den skal da prøves🙂. Tak for den

    • Hej Anette:)
      Dessert-opgaven er altid den sjoveste opgave, så glæd dig over at du har fået det ansvar😉
      Du kan også glæde mig meget til den hvide chokolademousse – den er simpelthen himmelsk!
      Rigtig godt nytår❤

  10. Hej Cecilia.
    Det er en meget, meget lækker blog du har – lokkende fristende billeder, smukt sat op.
    Du har virkelig talent, skønt at falde over din side i min søgning efter bryllupskage.
    Din vurdering af hvorvidt kagen kan tåle at stå færdig fra dagen før? Skal fremstille 4 kager.

    • Hej Vibeke.
      Tusind tusind tak for din søde kommentar!!❤
      Kagen kan sagtens stå færdig dagen før. Men jeg ville dog beholde kagen i køleskabet med en ring rundt om, så den ikke mister formen. Og så først froste den med frosting på selve dagen hvor den skal serveres. Jeg har ikke erfaring med at gøre det på andre måder, så dette er den eneste proces jeg tør anbefale😉

  11. Skøn side du har med mange lækre opskrifter. Jeg har bestemt ikke tid nok, hvis jeg skal afprøve dem alle:-)

  12. Hej Cecilia🙂
    Har stor glæde af din blog, er vild med dine opskrifter og hele din måde at skrive tingene på🙂
    Jeg lavede i dag dine vanillecupcakes, skal lave dem i lyserød/lilla til barnedåb på søndag, så ville lige øve mig en smule – hvilket var meget godt eftersom det kiksede fuldstændig 😁
    Mit spørgsmål til dig er meget simpelt – når du bager cupcakes er det så med varmluft eller alm. ovn?🙂
    De bedste hilsner
    Nanna

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s