Kontakt

Vil du i kontakt med mig? Så hører jeg gerne fra dig – ris og ros samt gode forslag er altid velkomne!

Skriv til mig på cecilia.fahlstrom (snabela) gmail.com

78 thoughts on “Kontakt

  1. Først og fremmest tak for en mega lækker blog. Den er outstanding.
    Må man have lov at spørge hvordan det er lykkes at sætte så lækkert et design op med brug af temaet ‘Twenty eleven’? Her tænker jeg især på ‘headeren’ og det lidt bredere læsefelt.

    Mange hilsener
    Kathrine

    • Hej Kathrine
      Tak for de søde ord! Ih hvor bliver jeg glad🙂
      Jeg må nok skuffe dig, for jeg har faktisk ikke gjort noget for at ændre bredden af læsefeltet – det har hele tiden været sådan her. Mht. til headeren så er det bare en masse billeder jeg har klippe/klistret sammen i Macs billedfremviser, slet ikke noget fancy😉

  2. Hej igen.

    Tak for dit svar:-)
    Jeg gik selv i kast og har fået mi blog lidt mere som jeg gerne ville have den… Men jeg har vist måtte erkende at det bare tager LANG tid og er et spørgsmål om øvelse.
    Men jeg synes altså stadigvæk at din blog er virkelig flot og brugervenlig.
    Du har i hvert fald en fast læser her!
    Knus

  3. Hvor er det en super lækker hjemmeside, med himmelske billeder og opskrifter. Jeg må være kommet i himmelen. Jeg har bare et spørgsmål, i gallariet er der et billede af nogle himmelske chokolade cupcake pyntet med flødeskum og jordbær. Er der nogen opskrift på dem?
    Jeg er chokolade elsker no.1🙂

    Håber virkelig opskriften deles🙂

    • Hej Michella
      Tak for de søde ord🙂
      De kager du hentyder til er faktisk brownies der er bagt i muffinforme og toppet med flødeskum + jordbær. Jeg har ikke opskriften på min blog, men hvis du har tålmodighed kan jeg afsløre, at opskriften kommer i næste uge! Ellers må du bare google dig frem til en god brownieopskrift😉
      Glade hilsner herfra

  4. Hej Cecilia
    Jeg faldt over din blog for en måneds tid siden, og siden har jeg tænkt endnu mere på kage og desserter, end jeg plejer – kan ikke helt finde ud af, om det er godt eller skidt ;O)
    Havde egentlig planlagt at kaste mig over din Oreo-cheesecake i morgen, men så kom jeg i tanke om din hvide chokolademousse med hindbær… DILEMMA!
    Tror dog jeg ender på cheesecaken – det er første gang, jeg kaster mig ud i sådan en… spændende!
    Nåh men tak for lækker, inspirerende læsning og skønne billeder!

    • Det lyder som en god idé at lave cheesecake’en – så kan du altid prøve den hvide chokolademousse en anden gang, den er bestemt også et forsøg værd😉
      Tak for din søde kommentar, jeg bliver så glad af at læse Jeres respons på siden!

  5. Hej…vi er nogle tøser der er i gang med at planlægge en polterabend, til en vaske ægte “Sød tand”. Ville derfor høre om du laver sådan et arrangement og hvad det ca ville koste? Tror vi bliver mellem 8-10 personer… Synes det var en sjov ide med de små bryllupskager :o)
    Og ja super fin side…dejlig enkel :o)

    Hilsen Pernille

    • Hej Pernille,
      Jeg vil starte med at sige, at det lyder som en rigtig god idé til en polterabend – men desværre er jeg nok den forkerte at spørge da jeg ikke holder sådanne arrangementer. Det polterabend-arrangement jeg har lavet et indlæg om her på siden var en undtagelse da det var for nogle piger jeg kender.
      Ha’ en rigtig skøn polterabend!
      Mange hilsner herfra🙂

      • Helt i orden, det så bare super hyggeligt ud, så ville da lige høre ad :o)
        Pernille

  6. Hej Cecilia … Her ankommer vi helt fra Bornholm – hele pakken m alle 3 børn – ned til din fader, Onkel Anders og Tante Nille på fyn.. Meget har vi hørt om dine fantastiske kager og søde kreationer, men hvor er smagsprøverne henne ????

    Glæder os til, at smage – engang😉

    Stort knus fra

    Anna, Emil, Frederik, Charlotte og Kenn

    • Hej Charlotte,
      Dejligt at høre fra jer!
      Jeg kan love at der nok skal være smagsprøver ved næste lejlighed vi ses😉
      Ha’ det dejligt på Fyn og hils de gamle!
      Knus fra Cecilia (og Patrick)

  7. Hej.
    Når man skal lave Fondant, kan man så godt bruge frugt farve?
    Jeg vil gerne sige, at det er en super fed side, mange gode opskrifter, jeg er meget fasineret!

    Mange hilsner Christine

    • Hej Christine,
      Tusind tak for de søde ord🙂
      Du kan sagtens bruge frugtfarve til fondant! Men hvis du skal have farven rigtig intens så er det bedste nok at bruge icing color eller på dansk: pastafarve. Men hvis du ikke ligger inde med icing color, så er frugtfarve helt bestemt også anvendeligt.
      God fornøjelse med fondant’en😉

  8. Hej🙂
    Din blog er virkelig fed! Jeg arbejder selv på at få en op at køre🙂 Har lige et par spørgsmål hvis det er okay😀 Når du har dine forskellige sider, hvordan laver du så alle de ‘faner’ under?🙂 kan simpelthen ikke finde ud af det!🙂

  9. Hej!
    Jeg er meget glad for at følge med på din fine blog, og har da også kastet mig ud i 3-4 af opskrifterne (succes!).
    Jeg vil egentlig bare sige mange tak, og well.. Keep up the beautiful work😀
    Mange hilsner fra en nybegynder-bager🙂

    • Hej Boline,
      Tusind tak for din super søde besked, hvor er det bare herligt at høre!
      Der gjorde du lige min aften meget bedre;)
      Er glad for at du har haft succes med opskrifterne, og er glad for at du har lyst til at læse med.
      Mange kram herfra

  10. Hej
    Jeg vil bare høre hvor man kan købebogen The Cookie Dough Lover’s Cookbook
    Og forresten har du en fantastisk hjemme side:-)

  11. Hej hej!

    Skøn side du har dig her, jeg skal helt sikkert til at prøve nogle af dine opskrifter🙂
    Jeg kan dog ikke finde opskriften på den mangopure/vanilie is som du har et billede af på din Instagram? Den lyder og ser alt for lækker ud – HJÆLP!🙂

    Thumbs up!
    Mvh
    Louise

    • Hej Louise.
      Mange tak for din søde kommentar. Jeg har ikke opskriften på mango/vaniljeis herinde så du må improvisere😉 Lav bare en god vaniljeis, blend en moden mango og bland. Easy peasy😉

  12. Hej Cecilia. Jeg er også helt vild med dine opskrifter, og jeg skal nu her i weekenden i gang med din opskrift på en kage med frosting. Jeg har et lille spørgsmål: jeg vil lave kagen fredag, og den skal spises lørdag eftermiddag. Kan jeg sætte den i køleskabet indtil den skal spises, eller skal den bare stå køligt? vh Claudia🙂

    • Hej Claudia.
      Tak for de søde ord!
      Nu ved jeg ikke hvilken kage det er, du vil kaste dig ud i, men som udgangspunkt vil jeg til hver en tid anbefale, at den kommer i køleskabet. Hvis du har tid på selve dagen, så vil jeg også anbefale at du froster kagen samme dag som den skal spises, men det kan selvfølgelig også gøres dagen før.
      Held og lykke med bagningen❤

  13. hej copenhagencakes🙂
    først tak for en super blog som jeg elsker at læse, det er virkelig en fornøjelse ! Jeg mangler noget inspiration og hjælp til hjemmsider eller butikker hvor du kan købe så noget som sprøjteposer og pynt til cupcakes, måske du har et par gode ideer til nogen butikker eller hjemmesider der sælger sådan ting?
    Stor respekt for det du laver, kæmpe inspiration !
    Jacqueline

  14. Hej Cecilia,
    Tak for en super inspirerende blog – for en ny i kageverdenen, så er det dejligt med inspiration!
    Jeg er ikke den store fondant-fan – jeg bryder mig ikke om smagen og vil derfor prøve at arbejde mere med andre dekorationer f.eks. cheese cream frosting.
    Jeg er nu interesseret i noget kursus i dekoration (ikke fondant) og har googlet en del, men uden held. Derfor – kender du til nogle kursussteder der underviser i andet end fondant?
    Mvh Camilla

    • Hej Camilla,
      Tusind tak for de søde, jeg blev vildt glad af at læse din besked!
      Jeg er fuldstændig på samme side som dig – fondant er noget værre sukkerstads, og det smager bestemt ikke godt! Jeg bruger det egentlig også kun til små pynteting og dekorationer – aldrig til f.eks. at betrække en hel kage.
      Jeg ved desværre intet om kurser i kagedekoration – hverken med eller uden fondant. Jeg kan kun anbefale at google en masse, og se en masse youtubevideoer, der er virkelig en masse gode guides og dekorationsvideoer derude!
      De bedste hilsner herfra

      • Tak for tilbagemelding – jeg må google en masse og prøve mig frem

        Mvh Camilla

  15. Hej Cecilia.
    Tusind tak for en super god blog! Fik lavet dine brownies igår, og det blev mødt med glæde og veltilfredse suk af mine gæster.
    Men jeg vil høre dig, hvor køber du dit bagegrej? Er det en bestemt side på nettet eller hvad?
    Bedste hilser
    Amalie

    • Hej Amalie
      Tusind tak for din søde kommentar, hvor er det bare dejligt at høre🙂
      Jeg håber mit bagegrej alle mulige steder. Det meste kommer fra eBay, men ellers shopper jeg også meget i Kok – Kunst og Køkkentøj, samt i Metro.
      De bedste hilsner herfra

  16. Hej Cecilia! Tusind tak for en virkelig god blog. Jeg lavede dine brownies igår og de blev spist med veltilfredse suk af mine gæster.
    Men jeg vil høre dig, hvor køber du dit bagegrej? Er det en bestemt side på nettet?

    Bedste hilsner Amalie.

  17. Hejsa🙂
    Jeg vil gerne lave den rustikke og enkle bryllupskage. Hvor mange personer er den til? Vi bliver 20 personer. Hvis jeg skal gange opskriften med 2, gælder det så både for bunde, fyld og frosting? Med venlig hilsen Diana

    • Kære Diana,
      Hvor er det bare spændende, at du vil bage den kage til et bryllup! Hvis du læser kommentarerne igennem inde på opskriften, så har jeg skrevet hvor mange den er til😉
      Hvis du vil gange opskriften med to, så skal det selvfølgelig gælde alle elementer i opskriften😉
      Rigtig god fornøjelse med bagningen!

  18. Hej Cecilia,
    Så fedt at læse din blog. Først lige faldet over den. Måske du kan hjælpe mig. Jeg har i Skotland fået en kage/tærte der hedder banoffee pie. Jeg har forsøgt mig med flere opskrifter, blandt andet fra BBC’s udmærkede madsite (http://www.bbcgoodfood.com/recipes/8183/banoffee-pie), men synes de bliver en tand vamle og slet ikke som den helt eventyrlige kage, jeg smagte i Skotland. En non-bake cake. Praktisk til de små studiekøkkener, men den rammer bare slet ikke. De fleste foreslår Digestive-bund, og det synes jeg ikke så godt om. Synes det bliver for vammelt. Har du andre alternativer eller ideer? Måske du kender en opskrift på banoffee pie, du kan anbefale? Mange hilsner fra Malene

  19. Hej!
    Dine kager ser super lækre ud.
    Ligger du inde med en god opskrift på kokosfrosting til cupcakes? Agnes Cupcakes havde en rigtig god udgave, men nu findes butikkerne jo ikke rigtig mere og kan simpelthen ikke undvære en chokoladecupcake med kokosfrosting..🙂

    Vh. Mie

    • Hej Mie,
      Tusind tak for din søde kommentar.
      Jeg har desværre aldrig lavet cupcakes med kokosfrosting, så ligger ikke inde med en opskrift😦 Giv Google et forsøg – der må være masser af opskrifter derude😉

  20. Er helt pjattet med din kageblog og har efterhånden lavet ret mange ting fra den🙂
    Jeg skal holde fødselsdag på lørdag hvor jeg ville lave den kage med hindbærmousse og mousse af hvid chokolade, men du har skrevet de skal stå natten over. Må de gerne stå to nætter over? Eller kan må samle kagen dagen før?

    Mange hilsner
    Maria

  21. Hej Cecilia!
    Jeg har et spørgsmål ang. din macarons-opskrift: Har du en grundopskrift, til hvis man fx gerne vil lave andre end med passionsfrugt? Kan jeg blot udelade passionspulveret eller skal de 5 g så erstattes af noget andet, fx flormelis eller mandelmel?
    Tak for nogle dejlige opskrifter!
    Mvh Ditte, Sønderborg🙂

      • Super fint – TAK for info🙂 Jeg afprøver opskriften i morgen – så håber jeg på et lige så skønt resultat, som du beskriver… Har haft lidt problemer med at de sprækker, så nu prøver jeg en helt ny opskrift!😀
        Fortsat godt aften!

      • Rigtig god fornøjelse med bagningen! Jeg har også selv kæmpet en brav kamp mod de pokkers sprækker. Jeg har fundet ud af, at det kommer rigtig meget an på, hvilket mandelmel man bruger. Hvis du fx bruger Dr. Oetkers mandelmel, så skal du bruge den macarons-opskrift de selv anbefaler. Den opskrift jeg har passer rigtig godt med den mandelmel jeg har beskrevet😉

  22. Hej Cecilia, vill bara säga TACK för all inspiration. Dina bakverk är fantastiska och det är alltid lika trevligt att titta in här. Följer dig även på instagram (annelie_ua) och är så tacksam för att du tog dig tid och svarade mig där med lite tips inför att jag skulle provbaka din “passionstårta”. Den blev sååå god och vacker och uppskattad. Du får gärna läsa om det här: http://blomsterochbakverk.se/2013/october/tartpassion.html Tusen tack och fin dag till dig.//Annelie

    • Snälla snälla Annelie,

      Åh så dårlig jag är på att svara på kommentarer härinne. Jag är så glad för dina alltid härliga små kommentarer på Instagram, det är härligt att det finns nån som uppskattar vad man gör🙂
      Jag läser redan din blogg också, den er så fin, och du tar så vackra bilder!

  23. Kære Cecilia

    Jeg er virkeligt imponeret af dine kager hold nu fast hvor har du mange gode ideer og laver mange smukke kager. Jeg har prøvet flere af dem sidst har jeg prøvet at lave dine bountys de er fantastiske og jeg vil spørge om jeg må kopierer din opskrift til min blog selvfølgeligt med et link til din side. Jeg glæder mig til at følge din blog videre tusind tak.

    • Kære Christina,

      Hvor er det sødt af dig at skrive til mig.
      Du må gerne få inspiration fra mine opskrifter, men du må ikke kopiere dem direkte. Altså forstået på den måde, at du selvfølgelig må gengive den samme opskrift, men du skal selv genformulere teksten til – kopiering i blogverdenen er ikke tilladt😉 Og du må heller ikke kopiere mine billeder😉
      Tusind tak for dine søde ord!

      Mvh
      C

  24. Hej Cecilia
    Jeg vil bare smide en hilsen og sige tak for mange gode opskrifter.
    Jeg har optaget kagekampen, da den bliver sendt midt i ungernes ulvetime, og er nu endelig kommet til din uge. Jeg ved jo fra din blog og facebook hvordan det er gået dig, men min mand sidder hver aften og hepper på dig – dels fordi han er den store tester her i huset og ved at jeg bruger mange af dine opskrifter, men også fordi han direkte holder med dig.
    Men lige en bøn: kan man få opskriften på dine “4 årstider” tærter?

    Mange hilsner
    Pernille

    • Hej Pernille,

      Tusind tak for din søde kommentar.
      Hvor er det fedt at høre, at hankønnet også hepper på mig! Jeg var ellers overbevist om at det umiddelbare publikum til Kagekampen var kvinder😉
      Opskriften på de fire årstider er endnu ikke her på bloggen, men du kan finde opskriften inde på Kanal 5’s hjemmeside😉

      Mvh
      C

  25. Hej Cecilia
    Fed side du har:-) Min datter og jeg skal lave “Lagkage med chokoladeganache og hindbærmousse” til et guldbryllup, og vil bare høre hvor mange personer der ca er til?
    Hilsen Mette og Tina

    • Kære Tina,
      Mange tak for din søde kommentar.
      Som jeg har skrevet i kommentarfeltet derinde tror jeg der er til 10-12 personer i sådan en kage. Men det kommer selvfølgelig an på hvor store portioner man skærer😉 God fornøjelse med bagningen!🙂

  26. Hej Cecilia
    Jeg er fast læser af din smukke og meget lækre blog! Dejlige opskrifter som jeg har brugt mange gange. Jeg skal stå for desserten nytårsaften og vil rigtig gerne lave en tallerken med en 3-4 små desserter. Nu vil jeg så gerne høre hvad du har af bud på en desserttallerken🙂
    Tak for en inspirerende blog!
    Mange hilsner Janni

    • Hej Janni,
      Tusind tak for din søde kommentar!
      Hmmm det er et rigtig godt spørgsmål! Jeg er selv helt tosset med mousse i alle former og afskygninger, så jeg har selv eksperimenteret med tanken om at lave en tallerken med forskellige mousse’er på – de kan jo virkelig varieres udi det uendelige. Fx en mørk chokolademousse med chili og kaffe, en hvis chokolademousse med appelsin og måske også en passionschokolademousse? Jeg har grundopskrifterne på mousse herinde, så man skal bare eksperimentere med smagstilsætningerne. Så kan man enten anrette hver mousse i små fine avec-glas, eller skære hver mousse ud i små terninger, ligesom jeg har gjort med min opskrift på mørk chokolademousse http://copenhagencakes.com/2012/06/17/skon-chokolademousse-af-mork-chokolade-med-det-blideste-hint-af-appelsin-og-kaffe/
      God fornøjelse med det hele!!🙂

  27. Hej

    Jeg ville hører om du måske her i løbet af juletiden, kunne lave gingerbread/ginger biscuits? Lavede nemlig selv nogle sidste år og jeg var bare helt vilde med dem, men jeg har desværre mistet opskriften. Og de opskrifter jeg kan finde er på engelsk, og indeholder ofte ting som ikke er så lette at finde hvor jeg bor.
    Så ville hører om du muligvis kunne lave nogle og dele opskriften?

    Knus Nathalie

    • Hej Nathalie,

      Mange tak for din kommentar. Jeg har ikke umiddelbart planer om at lave gingerbread, og ligger desværre heller ikke inde med en opskrift på dem. Så hvis du har søgt efter en opskrift, og kun kan finde engelske, så er det nok også kun de samme opskrifter jeg kan finde frem.

      De bedste hilsner,
      Cecilia

  28. Hej Cecilia?
    Jeg skrev et indlæg til dig i går, tror jeg det var- men kan ikke finde det igen;-)
    Jeg er ny i blogland og har startet en blog op- hvilket er vand i forhold til din smukke og inspirerede blog- men man skal jo starte et sted😊
    Jeg vil gerne have lov til at sætte dig på min liste over inspiratorer- ville det være ok for dig ? Min skønne 9- årlige datter og jeg har med glæde fulgt dig i kagekampen, du er super dygtig! Har du nogle gode råd til en novice i blogland- mht. Samarbejder med producenter af forskellige produkter, af brugbare fif, alt muligt, så er jeg blot dybt taknemmelig😊
    Mange hilsner fra Janne
    Hvis du finder tid til det, så kig gerne forbi min blog og en kommentar fra dig, ville være fantastisk- http://www.bagemagi.dk

  29. Hej Cecilia. Tak for en fantastisk blog. Jeg vil kaste mig ud i dine kransekagekonfekt med after eight. Jeg vil dog høre, hvilken tylle og sprøjtepose, du kan anbefale? Mvh Solrun

  30. Har du også en mail du kan kontaktes på, hvor andre ikke kan se hvad jeg skriver? Skal spørge om hjælp til en kage🙂

  31. Hej Cecilia. Jeg har for første gang selv fundet på en kageopskrift (Eller jeg har lagt tre sammen) Kagen jeg skal lave er til mit praktiksted, hvor jeg har sidste dag i morgen. Det er en to lags chokoladekage med hinbærmousse, som skal pyntes med creamcheese frosting. Jeg vil gerne prøve at pynte kagen med frosting roser, og nu kommer så mit spørgsmål.
    Hvordan tror du, at det er bedste at gøre det? Jeg laver kagen i aften og den skal stå på køl hele natten. Jeg kan så ikke finde ud af, hvornår det er bedste at froste den. Skal jeg tage den ud af formen for at give den det første lag frosting og så tage den med på arbejdet og håbe, at der ikke er nogen, der skubber til mig i metroen, eller skal jeg forsøge at gøre det, når jeg er kommet på arbejde? Det siger måske lidt sig selv, at det nok er bedst, at gøre det sidste, men kan man godt lave frostingen i aften, og så først putte det på i morgen eftermiddag? Eller kommer det så til at få en mærkelig konsistens?

    Håber, at du kan nå at svare!🙂

  32. Dear Michella

    Thank you for the wonderful recipes on your blog and the pictures which I just drool over. Can I please request you to put a translate option on the blog as it will help those of us who do not speak Danish! Many thanks.
    Susanna

    • Dear Susanna,
      My name is Cecilia, not Michella. Unfortunately I don’t have the option to put a translator on my blog. You could copy/paste the text into Google Translate.
      All the best,
      Cecilia

  33. Hej, jag är en svensk tjej som till sommaren ska komma till Köpenhamn men jag undrar var ditt café ligger?

    • Hej Lisa.
      Vad kul att du kommer til Köpenhamn! Jeg har inget café eller affär, jag bakar bara hemma😉
      Om du följer med på min Instagram (@copenhagencakes) kan de se lite av mina favoritställen i Köpenhamn🙂

  34. Hi, I’m launching a food app and absolutely adore your food. Would it be possible to launch using some of your pictures for a screenshots? I will credit you and send you the app link. The app is perfect for you along with other foodies. Please please let me know. Miles

  35. Tusind tak for en fantastisk kageblog, det er altid den jeg går til, når jeg skal have inspiration til desserter og kager! Bliv endelig ved🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s