Glædeligt gensyn med A-piece-of-heaven-kagen: Oreo cheesecake med hvid chokolade og lime

DSC_0908Jeg står stadig fast på, at der er én cheesecake, der kan få enhver unbeliever med i cheesecake-himlen!

Vi har vist allerede fået slået fast, at Oreo er en sikker vinderingrediens i kagebagning, have we not (her tænker jeg især på nogle særdeles succesfulde Oreo-cupcakes…)?!
Forestil dig den sprøde Oreo-bund toppet med fløjlsblød cheesecake der både er sød og syrlig – et perfekt mix af syrlig lime og himmelsk hvid chokolade.
Hver gang jeg bager denne cheesecake er den et hit, og faktisk bliver jeg også selv gang på gang positivt overrasket når jeg tager den første bid. Lige sådan så jeg tænker “wow, denne her kage ér virkelig god, den skal jeg snart lave igen”.

Som sagt, så gjort, og i dag stod kagen på kagebordet blandt mange andre lækre sager til min kærestes fødselsdagskalas. Det var virkelig et fuldstændig overvældende og overdådigt kagebord. Vi åd til vi fik kvalme – og så spiste vi lidt mere igen. Jeg elsker fødselsdagsgilder!
Flere billeder fra kagegildet kommer på bloggen snarest, indtil videre kan I også se lidt med inde på Instagram, hvor I finder mig under @copenhagencakes.

DSC_0907DSC_0906Opskriften på den vidunderlige cheesecake har jeg lagt her på bloggen tidligere, bare klik HER.

Denne gang havde jeg valgt at pynte kagen med friske blåbær, det var en fryd for øjet og det smagte også virkelig skønt til kagen. Ovenpå blåbærrene havde jeg siet en lille smule flormelis.

Mmm… Heldigvis er der en masse kagerester til overs fra fødselsdagen – tror lige jeg skal have et lille stykke til at gå i seng på…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s