Hurraaaaaaaa…

… i dag var jeg til semesterets sidste eksamen, og er nu blevet bachelor i Religionsvidenskab. Det gik skide godt og det er alt for vildt! Fuldstændig surrealistisk at det i dag endelig blev den dag jeg så længe har frygtet og glædet mig til på én og samme tid.

Har haft familie og skønne venner på besøg til bobler og jordbærkage – pisse hyggeligt når man sådan svæver på en lyserød sky af glæde.

Nu hvor jeg (endelig) er kommet på den anden side af eksamen kan jeg komme i gang i køkkenet igen. Har sådan glædet mig – sommeren byder på en del fødselsdage hvortil der skal bages smukke og velsmagende kager. Det bliver fantastisk at få gang i kagebagningen igen, har en million idéer på hjertet<3

bloglovin

Reklamer

8 thoughts on “Hurraaaaaaaa…

 1. Stort tillykke med den store dag! 😀 Kan godt forstå du er glad (:
  Jeg overvejer også selv at læse religionsvidenskab, kunne man måske lokke dig til at skrive et off-topic indlæg om uddannelsen og dine fremtidsplaner? Det ville virkelig hjælpe meget!

  • Mange tak Signe 🙂
   Religionsvidenskab er verdens fedeste studie – jeg elsker det! Det er super spændende at studiet indeholder så mange forskellige aspekter, lige fra historie, samfunds- og kulturvidenskab, filosofi, psykologi, sociologi og meget mere. Så har man mulighed for at specialisere sig i lige præcis det aspekt man selv finder spændende, for mit vedkommende udfordringer i forbindelse med integration af islam – og manglen på samme – i de vestlige europæiske samfund.
   Hvis der er interesse for det ville jeg gerne lave sådan et off-topic indlæg som du foreslår 🙂
   Jeg vil klart anbefale dig at tage kontakt til en studerende på Religionsvidenskab, enten hvis du kender nogen eller også bare mig, og så kom med og følg undervisningen en dag du har tid – så får man hurtig indtryk af hvad det hele er for noget 😉

   • Mange tak for dit hurtige og gode svar! Jeg vil helt klart overveje en dag “i feltet” (: Tak

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s