Guide: Fondant-blomster

Disse fondant-blomster er super nemme og hurtige at lave. De kan selvfølgelig laves i alle farver og figurer.

Ingredienser
1 skumfidus
1 tsk vand
Farve (jeg har brugt Wilton Icing Color)
Ca. 45 gr flormelis Læg skumfidusen i en lille skål med vandet og smelt det i mikroovnen (ca. 10-20 sek.) Jeg har brugt en lyserød skumfidus da jeg alligevel ville lave lyserøde blomster. Ellers bruges de hvide skumfiduser:) Rør til en ensartet masse og tilsæt den ønskede farve. Husk, at når du senere tilsætter flormelis bliver farven lysere, så sørg for at gøre farven meget intens på dette tidspunkt. Begynd at tilsætte flormelis lidt ad gangen. Fortsæt indtil du ikke kan røre i massen længere. Hæld lidt flormelis på bordet og begynd at ælte massen og flormelis sammen. Ælt og tilsæt gradvist mere flormelis indtil du har en fin lille klump der ikke klistrer længere. Nu kan du rulle fondant’en ud mellem to stykker bagepapir og bruge en udstikker til at lave fine figurer. Jeg har købt mine blomster-udstikkere på eBay. Et sæt med 2-3 stykker koster ca. 15 kr (inkl. fragt) og kan købes enten fra forhandlere i England eller Japan. Jeg har kun haft god erfaring med at købe mit kage-tilbehør på eBay, så det kan varmt anbefales!! Hvis du har resterende fondant tilbage har jeg ladet mig fortælle, at det kan det pakkes i plastfilm og holde sig længe i køleskabet.

bloglovin

Reklamer

7 thoughts on “Guide: Fondant-blomster

    • Det ved jeg faktisk ikke… Men de skal smeltes, så måske det kan lade sig gøre over et vandbad eller evt. hurtigt i en meget varm ovn (pas på de ikke bliver “bagte”). Hvis du kaster dig ud i det, så skriv lige hvordan det gik:)

  1. Hej Man kan godt gøre det i et vandbad men man skal være lidt forsigtig når man gør det… men det kan sagtens lade sig gøre. 🙂

  2. Pingback: 80 fødselsdagscupcakes – the Oreo way! | copenhagencakes

  3. Pingback: Efterårscupcakes: Gulerodscupcakes med cream cheese frosting |

  4. Pingback: Trin-for-trin guide: Blomster af fondant |

  5. Pingback: Cupcakes med vanilje og lime |

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s